Sommerkurs: Digital Tegnefilm

I Osloskolens sommerferie arrangeres det tre separate kurs i Digital Tegnefilm. I løpet av fem dager skal vi jobbe med digital tegning, manus, karakterutvikling, animasjon og redigering.

Kursene er gratis for alle deltagere!

For påmelding send e-post til registrering@animasjonskurs.no med deltagers navn og alder, foresattes kontaktinformasjon (navn, epost og telefonnr) og ønsket kurs.

Gruppe 1: 22.-26. juni 2020
Gruppe 2: 03.-07. august 2020
Gruppe 3: 10.-14. august 2020

Mandag til fredag: Kl 10–15:30
Aldersgruppe: 12–17 år
Sted: Oslo Prosjektrom, Schweigaardsgate 34 A, 0191 Oslo
Pris: 0,- (Utstyr og materialer inkludert)

Kurset starter på mandag med en innføring i animasjon gjennom teknikken «Pixillasjon» – hvor deltagerne selv fungerer som animasjonsfigurer. Deretter går vi i gang med en innføring i digital tegning i Adobe Animate. Første dagen skal alle deltagerne ha utviklet sin egen karakter og et kort storyboard som skal brukes videre i produksjonen av en digital tegnefilm.

I tillegg til en innføring i animasjonsprogrammet Adobe Animate skal alle lære seg å klippe sammen lyd og bilde i programmet Adobe Premiere.

På fredag skal alle filmene ferdigstilles og vi forbereder utstilling og visning. Visningen er åpen for familie og venner dersom koronasituasjonen tillater det.

Kurset holdes i Animasjonskurs sine lokaler i Scheweigaardsgate med kort vei fra Oslo Sentralbanestasjon og Bussterminalen. Undervisningen vil foregå på digitale tegneskjermer med bransjerelevant programvare.

For påmelding send e-post til registrering@animasjonskurs.no med deltagers navn og alder, foresattes kontaktinformasjon (navn, epost og telefonnr) og ønsket kurs.