Kurs i sommerferien: Digital tegnefilm

Dette kurset er gratis for alle deltagere!

Første uke: 24.-29. juni 2019

Andre uke: 01.-05. juli 2019

Første og andre uken i Osloskolens sommerferie arrangeres to separate kurs i Digital Tegnefilm. I løpet av uken skal vi jobbe med manus, storyboard, digital animasjon og redigering. Erfaringsmessig blir dagene lange, så vi legger opp til at ordinær undervisning er ferdig før kl 15:00 og at det vises film den siste timen for de som ikke ønsker å jobbe videre med prosjektene sine.

Tidspunkt: Mandag til fredag fra klokken 10 – 16 alle dager
Aldersgruppe: 12 – 16 år
Sted: Oslo Prosjektrom, Schweigaardsgate 34 A, 0191 Oslo
Pris: 0,- (Utstyr og materialer inkludert)

Deltagerproduksjoner fra sommeren 2018:
«Happy Tears»

«The Kiwi»

Kurset starter på mandag med en innføring i animasjon gjennom teknikken «Pixillasjon» – hvor deltagerne selv fungerer som animasjonsfigurer. Deretter går vi i gang med en innføring i digital tegning i Adobe Animate. Første dagen skal alle deltagerne ha utviklet sin egen karakter og et kort storyboard som skal brukes videre i produksjonen av en digital tegnefilm.

I tillegg til en innføring i animasjonsprogrammet Adobe Animate skal alle lære seg å klippe sammen lyd og bilde i programmet Adobe Premiere.

På fredag skal alle filmene ferdigstilles og vi forbereder utstilling og visning som er på lørdag 29. juni kl 15:00 for gruppe 1 og lørdag 06. juli for gruppe 2. Visningen er åpen for familie og venner!

Kurset holdes i Animasjonskurs sine lokaler i Scheweigaardsgate med kort vei fra Oslo Sentralbanestasjon og Bussterminalen. Undervisningen vil foregå på digitale tegneskjermer med bransjerelevant programvare.

–