Faste instruktører

Linda Fagerli Sæthren

Linda har Bachelor i animasjon fra Høyskolen i Volda. Gjennom arbeid på egne- og andres produksjoner har hun erfaring som animatør, produsent, regissør, settbygger, rigger og dukkemaker. Hun har mottatt en rekke priser for egne produksjoner, blant annet en Amanda for debutfilmen Janus. Hun har også jobbet som animatør på produksjoner som Jul i Flåklypa og Julenissens Fall.

Linda i arbeid på kortfilmen «Julenissens Fall» for produksjonsselskapet Catapult Film og regissør Robert Depuis.

Linda lang erfaring med undervisning i animasjon på alle nivåer. Blant annet fra Høyskolen i Volda, Den Kulturelle Skolesekken (fortsatt), Danvik Folkehøyskole og Kulturskolen i Oslo.

I 2011 var Newton (NRK) på besøk på studioet til Linda. Se innslaget her.

Eva Fagerli Sæthren

Eva er billedkunstner med bakgrunn fra Mølla Kunstskole, Niss og Høyskolen i Oslo. Hun har hatt en rekke separatutstillinger og har deltatt på ulike fellesutstillinger og landsdelsutstillinger. Hun har også lang erfaring som kursarrangør, blant annet for Kunst for Alle og arrangør av egne tegne/malekurs.

Eva har undervist i tegning og maleri for Folkeuniversitet i Oslo (fortsatt), Buskerud og i animasjon for Den Kulturelle Skolesekken (fortsatt). Eva har siden 2006 drevet Oslo Prosjektrom og atelierfellesskap og har jobbet på flere av Lindas produksjoner.

Tilbake til toppen